Komponen Elektronik Line Produksi Sputtering Magnetik
  • Komponen Elektronik Line Produksi Sputtering Magnetik - 0 Komponen Elektronik Line Produksi Sputtering Magnetik - 0

Komponen Elektronik Line Produksi Sputtering Magnetik

Komponen elektronik lini produksi sputtering magnetik nggunakake proses lapisan sputtering magnetik kanggo lapisan. Miturut syarat proses, nikel, kromium, alloy, aluminium lan lapisan film logam liyane kasedhiya. digunakake ing produk elektronik kayata ponsel, elektronik, audio, peralatan omah lan industri liyane. We duwe tim R&D ndhuwur, kerjo bareng karo tim Manufaktur paling apik kita, tim sales profesional lan tim layanan darmabakti kanggo bebarengan nyedhiyani pelanggan karo teknologi dhuwur.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Komponen Elektronik Line Produksi Sputtering Magnetik

Komponen elektronik lini produksi sputtering magnetik nggunakake teknologi plasma kanggo nambani permukaan komponen elektronik, lan nggunakake proses lapisan sputtering magnetik kanggo lapisan. Miturut syarat proses, nikel, kromium, alloy, aluminium lan lapisan film logam liyane kasedhiya. Garis produksi nganggo desain modular, lan jumlah kamar vakum bisa diatur miturut syarat kapasitas produksi pangguna. Kamar target lapisan bisa diganti kanthi sewenang-wenang miturut syarat proses. Konfigurasi sistem pompa vakum bisa dilengkapi sistem pompa molekul utawa sistem pompa difusi miturut syarat pangguna.

Komponen elektronik garis produksi sputtering magnetik digunakake ing produk elektronik kayata ponsel, elektronik, audio, peralatan omah lan industri liyane. Produk sing dilapisi baris produksi iki duwe efek film tenan lan adhesi sing kuat.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Komponen elektronik Magnetik sputtering line produksi workpiece diselehake ing wangun pallet, kang trep lan cepet kanggo loading lan unloading.

Struktur multi-target multi-kamar kaping pindho, proses macem-macem.

Komponen elektronik garis produksi sputtering magnetik kanggo komponen elektronik nganggo kontrol otomatis kanthi otomatis, efisiensi dhuwur, kacepetan cepet, perlindungan lingkungan, biaya murah, lan cocok kanggo produksi industri massal.


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Komponen elektronik line produksi sputtering magnetik kanggo komponen elektronik digunakake digunakake ing ponsel, elektronik, audio, peralatan omah lan industri liyane.

 

4. Detail Produk

Ukuran lan konfigurasi komponen elektronik garis produksi sputtering magnetik bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


5. Kualifikasi produk

Produk saka komponen elektronik garis produksi sputtering magnetik bisa memenuhi standar CE Eropa.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Kita duwe tim R&D ndhuwur, kerjo bareng karo tim manufaktur paling apik kita, tim sales profesional lan tim layanan darmabakti kanggo bebarengan nyedhiyani pelanggan karo teknologi dhuwur, produk kualitas lan efisien, trep lan lengkap wis dodolan lan layanan profesional sawise-sales.



Hot Tags: Komponen Elektronik Line Produksi Sputtering Magnetik, China, Produsen, Pemasok, Kutipan, Merek, Disesuaikan, Rega, Lanjut, Paling Anyar, Klasifikasi, Pabrik, Kualitas

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy