Lini Produksi Coating Magnetron Kaca Tinted
  • Lini Produksi Coating Magnetron Kaca Tinted - 0 Lini Produksi Coating Magnetron Kaca Tinted - 0

Lini Produksi Coating Magnetron Kaca Tinted

Lini Produksi Coating Magnetron Kaca Tinted, Lini produksi lapisan magnetik kaca patri nganggo prinsip sputtering magnetron. Produk saka perusahaan kita bisa nyukupi standar CE Eropa, pangilon emas 24K lan pangilon emas 18K bisa dilapisi ing kaca datar tanpa warna transparan. Kamar multi-vakum lan desain kamar multi-sputtering kasedhiya.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Lini Produksi Coating Magnetron Kaca Tinted

Lini produksi lapisan magnetik kaca patri ngadopsi prinsip pangilon emas 24K sputtering magnetron lan pangilon emas 18K bisa dilapisi ing kaca datar tanpa warna transparan, pangilon Khaki, pangilon emas abang, pangilon ungu, pangilon Fuchsia, pangilon ungu, pangilon biru, pangilon abu-abu, Pangilon coklat, pangilon pink. Pangilon jambon, pangilon oranye lan pangilon warna liyane.

1. Pengenalan produk



2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Lini produksi lapisan magnetik kaca patri maks. ukuran lapisan kaca: 2440x3660mm

Kamar multi-vakum lan desain kamar multi-sputtering kasedhiya

Lini produksi lapisan magnetik kaca patri nduweni struktur tunggal lan kaping pindho, cuci kaca ganda, lapisan, deteksi, lukisan, pangatusan, pendinginan bisa rampung kabeh bebarengan.

Lini produksi lapisan magnetik kaca patri nganggo kontrol PLC lan dilengkapi layar tampilan warna kanggo nampilake proses kaca


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Lini produksi lapisan magnetik kaca patri nganggo prinsip sputtering magnetron.


4. Detail Produk

Ukuran lan konfigurasi baris produksi lapisan magnet kaca patri bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


5. Kualifikasi produk

Produk saka garis produksi lapisan magnet kaca patri bisa memenuhi standar CE Eropa.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani

Kita duwe tim R&D ndhuwur, kerjo bareng karo tim manufaktur paling apik kita, tim sales profesional lan tim layanan darmabakti kanggo bebarengan nyedhiyani pelanggan karo teknologi dhuwur, produk kualitas lan efisien, trep lan lengkap wis dodolan lan layanan profesional sawise-sales.




Hot Tags: Lini Produksi Lapisan Magnetron Kaca Tinted, China, Produsen, Pemasok, Kutipan, Merek, Disesuaikan, Rega, Lanjut, Paling Anyar, Berkelas, Pabrik, Kualitas

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy